ACCIONS MUNICIPALS

Rubí avança en les millores de les urbanitzacions de Can Solà i Can Barceló amb tasques d'asfaltatge

Els treballs duraran tot el mes d'agost i no es preveu el tancament de cap carrer «en cap moment». Les reparacions seran «molt puntuals i ràpides»

L'asfaltatge es farà «una vegada a la setmana, agrupant diversos trams, amb l'objectiu de minimitzar les afectacions viàries»

rubicansola

rubicansola

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rubí ha iniciat les tasques de reparació puntuals de l’asfalt a les urbanitzacions de Can Solà i Can Barceló. Aquesta intervenció estava prevista en el conjunt d’accions del pla de millora de les esmentades zones que va arrencar a mitjans de juliol com ja va informar EL PERIÓDICO.

Els treballs d’asfaltatge, segons ha informat l’Ajuntament, duraran tot el mes d’agost i «pràcticament no comportaran afectacions de trànsit». 

L’actuació, detallen des del govern local, consistirà a executar les demolicions pertinents, formigonar i preparar el terreny per fer l’estesa de la capa de rodolament. L’asfaltatge es farà «una vegada a la setmana, agrupant diversos trams, amb l’objectiu de minimitzar les afectacions viàries». 

Notícies relacionades

No es preveu el tancament de cap carrer «en cap moment». Les reparacions, ressalta el consistori, «que seran molt puntuals i ràpides d’executar», se senyalitzaran amb tanques. 

Més notícies de Rubí en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA 

Temes:

Ajuntaments