CINE DE TERROR

21 curtmetratges de tot el món competeixen en la 4a edició del Rubí Infest

El festival de curtmetratges, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Rubí, se celebrarà a El Celler el 12 i 13 de juliol

presentacin-infest

presentacin-infest

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Festival Internacional de Curtmetratges de Terror, Fantàstic i Freak de Rubí Infest celebrarà la seva quarta edició entre divendres i dissabte 12 i 13 de juliol, respectivament. 

La cita, que tindrà lloc a El Celler i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, porta a competició 21 curtmetratges arribats de tot el món. El festival, a més, té programades diferents actuacions musicals amb els ‘dj’ de l’entitat rubinenca La Sonik, Dj ACME i les bandes F.A.N.T.A i Udol Atòmic.

Ventall de propostes

En aquesta edició, el festival amplia el seu ventall de propostes amb un mercat ambulant, una mostra fotogràfica, un programa de ràdio en directe, la presentació d’un videojoc, un espectacle de dansa, una xerrada al voltant del paper de la dona dins del cine de terror i el InfestKids.

L’acte de presentació va comptar amb la presència del regidor de Promoció i Dinamització Cultural, Moisés Rodríguez. El responsable de l’àrea cultural va destacar la proposta com “un model d’èxit, consolidat i de molta qualitat”.

Per la seva banda, la regidora de Joventut, Annabel Cuesta, va posar èmfasi en el vessant social del festival: “Estem molt contents que es parli de qüestions de gènere en aquest festival i que el paper de les dones hi tingui un espai”. 

Activitats complementàries

Entre les activitats complementàries destaca la presentació del videojoc Omani, on els interessats podran provar el joc fins a les 21 h de divendres. Dissabte, a les 18:45 h, serà el moment de l’actuació de la companyia rubinenca Nemesis Dance Company a la plaça d’El Celler.

Notícies relacionades

A més, tindrà lloc la xerrada ‘El terror de ser dona’, sobre el paper de la dona en el cine de terror, dissabte a la sala Tramuja entre les 18 h i les 19 h. Finalment, l’InfestKids serà dissabte a la Biblioteca Mestre Martí Tauler a les 11:30 h. Aquesta última part del festival consistirà en la projecció de la pel·lícula ‘Coco’ que s’acompanyarà d’una activitat on especialistes parlaran del tractament del dol i la pèrdua entre els nens.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA