ACORD INTERURBÀ

Rubí i Sant Cugat volen recuperar l'espai del camp de golf de Can Sant Joan

El primer camp de golf públic de Catalunya podria convertir-se en un parc periurbà

La Federació Catalana de Golf busca un inversor que es faci càrrec de l'espai des que va ser clausurat el 2018

cambo-de-golf-rub

cambo-de-golf-rub

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí iniciarà converses ambl’Institut Català del Sòl (Incasol), actual propietari dels terrenys del camp de golf de Can Sant Joan, “amb la voluntat de recuperar aquest espai per a la ciutadania”.

L’antic camp de golf de Can Sant Joan és un espai de 80 hectàrees situat entre Rubí i Sant Cugat que actualment està en desús. “Veiem la situació d’abandonament del camp de golf com una oportunitat de recuperar un espai estratègic en un enclavament privilegiat”, ha declarat l’alcaldessa Ana María Martínez.

Les administracions de Rubí i Sant Cugat comparteixen el desig de reconvertir el camp en un parc interurbà per a la ciutadania dels dos municipis. Des de l’ajuntament destaquen que “la col·laboració entre els dos consistoris ja ha donat fruits en temes com l’eliminació de línies d’alta tensió o el desenvolupament d’accions formatives conjuntes per a la promoció econòmica”. 

El primer camp de golf públic

Notícies relacionades

El camp de golf de Can Sant Joan es va inaugurar el 1994 i va ser el primer camp de golf públic de Catalunya. L’abril del 2018 va ser clausurat per ordre judicial. Des d’aleshores, la Federació Catalana de Golf, que té els drets d’explotació del camp fins al 2064, busca un inversor que es pugui fer càrrec de les instal·lacions.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments