VALORS A L'ESPORT

Rubí i Terrassa condemnen la violència d'un partit de futbol que enfrontava equips de les dues ciutats

Una trobada entre el Sant Pere Nord CD i l'Escola de Futbol Can Mir va acabar en picabaralla i amb jugadors ferits

Els consistoris han demanat als clubs que prenguin mesures i treballen per unes jornades esportives escolars conjuntes

L’àrbitre Tony Chapron mostra la targeta vermella al defensa brasiler Diego Carlos, del Nantes. 

L’àrbitre Tony Chapron mostra la targeta vermella al defensa brasiler Diego Carlos, del Nantes.  / AFP / LOIC VENANCE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els ajuntaments de Rubí i Terrassa han fet públic un comunicat per condemnar els fets violents del partit de futbol de Segona Divisió Juvenil masculina que enfrontava el Sant Pere Nord CD i l'Escola de Futbol Can Mir de Rubí, a Terrassa.

Una picabaralla desencadenada va interrompre la trobada, van haver d'intervenir els Mossos d'Esquadra i el partit va haver de ser suspès. Dos jugadors van resultar ferits i van haver de ser atesos en un centre hospitalari.

Davant els desafortunats fets, els ens municipals han mostrat el seu "rebuig més contundent", han lamentat els fets i "han denunciat la violència en l'esport en totes les seves formes, especialment en l'esport base, l'etapa formativa en què s'han de transmetre els valors positius de l'esport".

Jornades esportives conjuntes

Els dos regidors d'Esports, Eva Candela (Terrassa) i Juan López (Rubí), coincideixen a manifestar que aquests fets mereixen el més absolut rebuig per part de les institucions, l'afició, el món de l'esport i la ciutadania en general. 

Els dos ajuntaments treballen conjuntament en l'organització dels Jocs Esportius Escolars amb el missatge "Compta fins a 5" per reforçar els valors del respecte i la formació en l'esport base.

Notícies relacionades

Els dos ajuntaments han pres contacte amb les presidències dels dos clubs per traslladar-los la seva preocupació i demanar-los que prenguin mesures per evitar que es tornin a repetir situacions similars.

Més notícies de Rubí a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA