La preinscripció a les escoles bressol de Rubí, oberta del 3 al 15 del maig

Les famílies van rebre informació sobre el procés de preinscripció i matriculació dimecres passat en el marc d'una xerrada celebrada a la biblioteca municipal

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / RUBÍ

Les famílies que vulguin inscriure els seus nens en alguna de les tres escoles bressol municipals de Rubí podran presentar la seva sol·licitud entre el 3 i el 15 de maig al centre escollit en primera opció. La preinscripció es podrà fer de dilluns a divendres de 9 h a 12 h i de 15 h a 19 h.

Les llistes provisionals amb els barems es publicaran el 25 de maig i els dies 26, 29 i 30 d'aquell mateix mes es podran presentar reclamacions a les Oficines d'Atenció a la Ciutadania (OAC). El sorteig que realitza l'Ajuntament per resoldre possibles empats de puntuació tindrà lloc el 30 de maig a les 13 h a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler. El 9 de juny, es publicaran les llistes definitives d'admesos, que podran fer la matrícula entre el 12 i el 16 de juny.

381 PLACES

Rubí, que disposa de tres escoles bressol municipals (La Bruna, Lluna i Sol, Solet), ofereix un total de 381 places de servei escolar ordinari, 127 per centre. En tots els casos aquesta oferta es complementa amb un servei de menjador i amb un servei d'acollida, que garanteix la cura i atenció dels nens abans i després del servei escolar.

El preu públic mensual de les escoles bressol municipals s'estableix mitjançant un sistema de tarifació social que té en compte el nivell de renda de la unitat familiar. A més, es tenen en compte bonificacions d'aquesta quota en els casos de famílies nombroses, monoparentals o amb una situació socioeconòmica desafavorida.

INFORMACIÓ A LES FAMÍLIES

Les famílies que han de sol·licitar pròximament la preinscripció a les escoles bressol municipals van rebre informació detallada sobre el procés dimecres passat en el marc d'una xerrada organitzada pel Servei d'Educació de l'Ajuntament a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler.

Notícies relacionades

Durant la trobada, van poder conèixer el calendari de preinscripció i matriculació, els criteris d'accés a les escoles bressol municipals i com funciona la tarifació social. A més, van poder resoldre dubtes de la mà de personal tècnic del Servei d'Educació i de les directores de les escoles bressol.

Més notícies de Rubí