Doble aniversari

Una gran festa entre amics

Amb les entrades esgotades per al concert a l’Estadi Olímpic del 10 de juliol, ningú va voler perdre’s l’oportunitat de cantar els temes més mítics dels artistes en la distància curta de l’Antiga Fàbrica Damm

Una gran festa  entre amics

alba giraldo

3
Es llegeix en minuts
Alba Giraldo
Alba Giraldo

Redactora

ver +

Estopa té el poder de transcendir a través de les generacions i ahir a l’Antiga Fàbrica Damm ho va tornar a demostrar. El duo de Cornellà de Llobregat va celebrar un doble aniversari amb EL PERIÓDICO DE CATALUNYA. El grup va commemorar els seus 25 anys en un concert íntim amb amics en el qual, al seu torn, el diari va posar fi a les celebracions pels 45 anys de la seva primera publicació, després de la festa i l’exposició de portades al Palau Robert i el suplement especial de continguts publicat l’octubre passat.

Ángela Téllez, Marc Ventura, Pablo Bueno, Irene Molinos, Aitor Moll, Anna Pujals, Oriol Aguilar i Marc González. /

El grup català va trencar amb tots els esquemes de la indústria musical amb les seves cançons fa 25 anys, igual que aquest diari va arribar als quioscos l’octubre de 1978 amb un concepte innovador. Tots dos sempre al costat del poble i sent referents en la societat catalana. Alguns subscriptors d’aquest mitjà van tenir l’oportunitat d’acudir al concert d’ahir. "Ha sigut una experiència meravellosa poder veure Estopa d’una forma tan íntima, tant de bo EL PERIÓDICO continuï celebrant per als seus lectors actes com aquest", afirmava un lector d’aquest diari des de fa més de 20 anys. "Em fa molta més il·lusió veure Estopa així", apuntava una altra de les assistents a l’esdeveniment.

Gemma Martínez, Anna Domènech, Carlota Pi, Albert Sáez, Pepa Masó i Judith Pons. /

Amb les entrades esgotades per al seu concert a l’Estadi Olímpic de Barcelona el pròxim 10 de juliol, ningú va voler perdre’s l’oportunitat de cantar els temes més mítics dels artistes. Al principi i al final de l’espectacle els assistents van disfrutar d’estands de pernil d’Enrique Tomás, patates Frit Ravich i cervesa Estrella Damm. El showcase va comptar amb la presència de càrrecs polítics, com Patrícia Plaja, portaveu del Govern; Oriol Duran, secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió, i Antonio Balmón Arévalo, alcalde de Cornellà de Llobregat.

Joan Vehils, director de ‘Sport’, el periodista Sergi Mas i Fede Segarra, ‘dircom’ de Damm. /

Notícies relacionades

La representació de Prensa Ibérica, el grup editorial a què pertany aquest diari, també va ser extensa. A l’espectacle van acudir Aitor Moll, CEO de Prensa Ibérica; Sergi Guillot, director general de Prensa Ibérica Media; Fèlix Noguera, director general de Prensa Ibérica a Catalunya i les Balears; Mercedes Otálora, directora comercial de Prensa Ibérica a Catalunya, i Carlota Pi, cofundadora i presidenta executiva d’Holaluz. També els alts càrrecs d’aquest mitjà: Albert Sáez, director d’EL PERIÓDICO, Gemma Martínez, directora adjunta, i Carol Álvarez, subdirectora en cap, així com rostres importants que formen part del diari, com els periodistes Sergi Mas i Jordi Bianciotto, que van presentar l’acte, Quim Casas i Miqui Otero, i les Mamarazzis, Lorena Vázquez i Laura Fa.

Marta Angerri, directora del Grup Ametller Origen, i Joan Carles Rubio, director general de Delta Dore. /

Empreses i anunciants es van acostar a ballar La raja de tu falda, com Fede Segarra, director de Comunicació de Damm; la família de l’empresari Enrique Tomás, com la seva dona, Elisabeth Álvarez, fundadora del centre estètic Inout, el seu fill Albert Tomás, la seva filla Nuria Tomás i el seu gendre Agustín Puig, i Oscar Pierre, CEO de Glovo. També gent del món de l’espectacle, com Tito Heredia, mànager d’Estopa; Tito Ramoneda, president de The Project, i part de l’equip d’El Mago Pop, nomenat Català de l’Any el 2023 per EL PERIÓDICO, com Noé i Andrea Blancafort, Anna Margarit i Valeria Tonzar.

El director d’EL PERIÓDICO, Albert Sáez, al costat de les Mamarazzis, Laura Fa i Lorena Vázquez. /