LES JORNADES TINDRAN LLOC EL 8 I 9 DE MARÇ DEL 2019

Neix Re-Barcelona, primera trobada global de moda sostenible i ètica

Barcelona es convertirà en l'altaveu i fòrum de discussió de les millors iniciatives en creació, producció, venda i ús de moda sostenible referent al sud d'Europa

zentauroepp45999030 gente  barcelona  sustainable fashion global event para situ181123174737

zentauroepp45999030 gente barcelona sustainable fashion global event para situ181123174737

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En el marc de la cinquena edició del Barcelona Ethical Fashion Fest (BEFF), l’Associació de Moda Sostenible Barcelona ha presentat aquest divendres el Re/-Barcelona Sustainable Fashion Global Event, la primera trobada global de moda sostenible i ètica de Barcelona que vol convertir-se en l’altaveu i fòrum de discussió de les millors iniciatives en creació, producció, venda i ús de moda sostenible referent al sud d’Europa, les jornades dels quals tindran lloc el 8 i 9 de març del 2019.

Durant dos dies la capital catalana es convertirà en l’epicentre de la moda ètica i sostenible a nivell internacional. El primer d’ells estarà dirigit a professionals de la indústria de la moda i servirà d’espai de divulgació de noves iniciatives en moda sostenible i ètica, on els professionals podran compartir experiències i coneixement amb els millors experts nacionals i internacionals. Mentre que la segona jornada estarà oberta a la ciutadania per sensibilitzar i transformar els consumidors cap a hàbits de consum més responsables a través de la moda amb exposicions, tallers, projeccions i masterclasses.

L’objectiu de Re/-Barcelona és convertir-se en el think tank permanent sobre moda sostenible i ètica al sud d’Europa i involucrarà els principals actors internacionals de la indústria, entitats i persones de reconeguda trajectòria en aquest àmbit amb un focus especial a tres països europeus de referència al sector de la moda com són França, Itàlia i el Regne Unit.

Taula rodona

Notícies relacionades

La presentació de Re/-Barcelona, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, a més d’empreses destacades al sector, ha anat acompanyada d’una taula rodona que sota el nom de Moda Sostenible i Ètica: El repte global  ha reunit representants de tres empreses del sector com Kavita Parmar, Fundadora i Directora Creativa d’IOU Project (Madrid); Carolina Blázquez,de Head of Innovation & Sustainability ECOALF iElena Salcedo, coordinadora de moda sostenible i ètica de l’Instituto Europeo di Design.

El Comissionat  de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Lluís Gómez, ha tancat l’acte afirmant que “passar a un món més sostenible ja no és una moda, és una obligació inexcusable si volem que les futures generacions puguin disfrutar del planeta al planeta en el qual vivim avui, hem de treballar durament avui. Esperem que la petita llavor que presentem avui sigui el motor de canvi de tota la indústria tèxtil i de la moda”, conclou.

Temes:

Moda