On Catalunya

Agradable Divendres Sant

VÍDEO | El sol i el bon temps conviden a passejar per la platja de Barcelona per Setmana Santa

La temporada de bany arrenca a la capital amb els primers banyistes i visitants, malgrat que la sequera obliga a tancar dutxes

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’ambient assolellat i suau ha convidat nombrosos barcelonins i visitants a acudir a les platges de Barcelona aquest Divendres Sant. La temporada de bany ha començat aquesta Setmana Santa, en la qual la sequera és protagonista: l’Ajuntament de Barcelona ha ordenat que hi hagi disponible només una dutxa per cada platja per estalviar aigua.

Les platges de la capital catalana iniciaran la temporada de bany aquest abril amb la posada en funcionament dels serveis corresponents, informa Europa Press. La temporada alta començarà el 27 de maig. Aquesta temporada entra en vigor la nova normativa d’usos esportius, que té per objectiu compatibilitzar l’esport amb l’estada dels banyistes, informa l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat.

Notícies relacionades

La platja per a gossos es tornarà a habilitar una temporada més. Disposarà de 1.500 metres quadrats, un 20% més que l’any passat, amb la voluntat de «millorar el confort de les persones i dels gossos que accedeixin a l’espai».

Aquest any tampoc estarà permès fumar a les platges de la ciutat. L’ajuntament assegura que posarà «especial èmfasi en l’impacte de les burilles» a la sorra.