On Catalunya

Mar Mediterrani

Les platges de Castelldefels van tenir una aigua «excel·lent» durant tot l’estiu

Quant a la temperatura de l’aigua, va oscil·lar entre els 21,3 graus i els 28,1 graus

Les platges de Castelldefels van tenir una aigua «excel·lent» durant tot l’estiu

AMB

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les dades recollides del 15 de juny al 30 de setembre mostren que la qualitat de l’aigua a les platges de Castelldefels (Baix Llobregat) ha sigut en tot moment «excel·lent» en els quatre punts que l’Agència Catalana de l’Aigüa (ACA) té al municipi.

Del 15 de juny al 30 de setembre, l’ACA, expliquen des de la platja de Castelldefels, ha realitzat controls analítics a 255 zones de bany litorals de la costa catalana, «amb la freqüència que estableix la directiva europea d’aigües de bany».

La platja de Castelldefels compta amb quatre d’aquests punts de mostreig de la qualitat de l’aigua. Aquesta informació s’actualitza cada setmana segons la informació proporcionada per l’ACA i es pot consultar a la pàgina web municipal.

Així, durant la temporada de bany 2022, la qualitat de l’aigua de bany ha sigut qualificada com a «excel·lent» en tots els punts de control de la platja de Castelldefels.

Notícies relacionades

Aquests punts es troben a la platja de Lluminetes (a l’altura del carrer 6), a la platja del Baixador (a l’altura del Club Nàutic al c/ 514 i en l’altura del carrer Colòmbia) i a la platja de la Pineda (a l’altura de la plaça de les Palmeres).

Quant a la temperatura de l’aigua, s’ha mogut entre els 21,3 graus (el 13 de juny a la platja del Baixador) i els 28,1 graus (el 8 d’agost a la platja del Baixador i el 22 d’agost a la platja de la Pineda).