On Catalunya

Turisme

Els viatges més barats de l’Imserso: 8 dies per menys de 200 euros en destinacions de platja

Fins al 24 de setembre els jubilats poden contractar les seves vacances

Els viatges més barats de l’Imserso: 8 dies per menys de 200 euros en destinacions de platja

Feed

1
Es llegeix en minuts

Queda poc temps per sol·licitar-les, però encara hi ha oportunitat de fer-ho. Fins al 24 de setembre, els jubilats espanyols poden triar els viatges de l’Imserso que més els interessin per a aquesta temporada 2022-2023.

A la completa oferta de destinacions, entre la qual es pot discriminar per preferències de platja, natura i cultura, se li uneix la possibilitat de filtrar per la butxaca, amb la qual cosa es poden trobar autèntics xollos de llocs on viatjar per menys de 200 euros i durant tota una setmana.

Platja

Existeixen destinacions de 10 dies a Andalusia, Múrcia, País Valencià, Catalunya, Illes Balears o Illes Canàries, per a qui busquin mar, per 235,95 euros. Tanmateix, perquè la xifra no superi els 200 euros es pot triar una estada de 8 dies, la qual cosa redueix a 196,02 euros la tarifa a pagar.

Notícies relacionades

Aquests preus inclouen pensió completa, pòlissa d’assegurança col·lectiva, atenció de medicina general i programa d’animació sociocultural. Això sí, no inclouen el transport que, en de contractar-lo, elevaria una mica el preu.

Interior

Per a opcions de secà el preu dels viatges que es poden trobar baixen sensiblement. Així, hi ha destinacions d’interior per a estades de quatre dies per 115,98 euros en capitals de província, viatges de naturalesa i viatges culturals.