Turisme

Arrenca la venda de viatges de l’Imserso: més de 800.000 places

Ja s’han registrat fins ara 2,6 milions de reserves entre pensionistes i acompanyants

Arrenca la venda de viatges de l’Imserso: més de 800.000 places

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest 20 de setembre comença la venda de viatges de l’Imserso, amb 816.029 ofertes de viatges i estada des de l’octubre d’aquest any fins al maig del 2023. Ja hi ha 2,6 milions de reserves entre pensionistes i acompanyants. 

Les primeres autonomies a donar el tret de sortida a les sol·licituds són Catalunya, el País Valencià, Múrcia, Andalusia, Extremadura, Cantàbria, Madrid i Melilla. Els seguiran Galícia, Astúries, País Basc, La Rioja, Navarra, Aragó, Castella i Lleó, Castella-la Manxa, les Balears, les Canàries i Ceuta.

Descens d’oferta

Notícies relacionades

Les tarifes aniran des d’uns 115 euros per a quatre dies i tres nits en destinacions d’interior fins a 455 euros per a deu dies i nou nits en zones de litoral i illes Balears.

Unes tarifes que han portat no pocs hotels a no participar en la campanya a l’entendre que amb el context actual d’inflació no arriben a cobrir costos, de manera que podria donar-se la circumstància que l’oferta no cobreixi la demanda dels beneficiaris de l’Imserso, especialment en els destins més sol·licitats, com el de platja.