On Catalunya

Delinqüència

Identificat el lladre gravat per la tele mentre robava en una platja de Barcelona

L’escena va ser registrada per un equip de TVE que en aquell moment estava entrevistant un turista

Identificat el lladre gravat per la tele mentre robava en una platja de Barcelona

Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Guàrdia Urbana ha identificat i denunciat avui l’home que ahir va robar-li la motxilla a un banyista a la platja de Sant Miquel de Barcelona i que va ser gravat per un equip de televisió que estava entrevistant un turista, en un vídeo que s’ha fet viral i que finalment ha ajudat a trobar el lladre.

El furt va tenir lloc ahir, quan un home va aprofitar que un banyista va deixar la seva motxilla, de color negre, a la sorra i va marxar una estona del lloc, per prendre-li les seves pertinences i anar-se’n ràpidament.

L’escena va ser gravada per un equip de TVE que estava entrevistant un turista, que assegurava: «Barcelona m’encanta, la platja és molt bonica, l’aigua és neta i freda», mentre en segon pla es veia com el lladre, amb roba fosca i gorra, recollia la bossa del banyista i se n’anava del lloc passant pel costat de la càmera.

Immediatament després, el banyista tornava al lloc i se n’adonava que li acabaven de robar la motxilla: «¿Algú ho ha vist? Sisplau, la motxilla...», va cridar desesperat, davant la qual cosa una noia que anava amb una planxa de surf li comentava: «Ho estan gravant», segons es pot veure en el vídeo.

Notícies relacionades

Mentrestant, el turista seguia amb la seva entrevista i destacava, aliè al que havia ocorregut darrere seu, que de Barcelona li agrada la platja, el bon temps, el menjar i el barri Gòtic.

Segons ha informat avui la Guàrdia Urbana, gràcies al vídeo, que s’ha fet viral a les xarxes socials, i a la denúncia de la víctima, avui han pogut identificar i denunciar l’autor del furt.