On Catalunya

Agafa pa i suca

Aquesta gelateria de Barcelona serveix un gelat per a gossos: ‘dog gelato’

Ben aviat veurem més d’un humà lladrant pel carrer perquè la seva mascota li doni una mica de ‘gelato’ caní. Aquest és millor que molts gelats per a humans

Plats de Barcelona que no et pots perdre

barcelona/2023-08-17-The-Yards-Dog-Shoot-Teodora-Andrisan-12.jpg

barcelona/2023-08-17-The-Yards-Dog-Shoot-Teodora-Andrisan-12.jpg / Teodora Andrisan

1
Es llegeix en minuts
Òscar Broc

Comprar un gelat en companyia del teu gos pot ser un calvari. El gos, que de tonto no en té ni un bigoti, farà tot el que estigui a les seves potetes per llepar aquest cucurutxo de dues boles que brandeixes i acostes a la teva pitrera com si fos el micròfon de Julio Iglesias. Tens dues opcions: fer-te el dur i deixar el cànid de buit (tot i que et trenquis per dins), o claudicar i concedir-li el caprici. Totes dues no estan exemptes d’un incòmode sentiment de culpa: o ets un tipus sense cor o ets un enverinador de gossos. El que està clar és que, facis el que facis, no en sortiràs indemne.

Notícies relacionades

Afortunadament, la gelateria italiana Badiani (Rosselló, 232) ha decidit acabar amb aquest turment. La solució és el Dog Gelato, un gelat per a gossos dissenyat perquè la teva mascota el consumeixi alegrement sense patir una indigestió. Es tracta d’un producte amb nivells residuals de lactosa i ingredients ‘pet friendly’ (fructosa, en lloc de sucre). Per 3 euros la terrina, el teu fidel amic es podrà menjar un gelat que no danyarà la seva salut, i tu podràs consumir la teva ració de gelat per a humans sense veure’l saltar, udolar o posar ullets de llàstima cada 5 segons.  

Mascotes felices

Els gelats per a gossos no són cap novetat, no obstant, la iniciativa de Badiani és un pas endavant de cara al públic, una aposta per la comoditat tant de les persones com dels gossos, ja que elimina el xantatge emocional i la mala consciència de l’equació. I el millor és que el Dog Gelato també és apte per al consum humà. És més, he anat a Badiani a provar el delit caní i confesso no només que està bo, sinó que he topat amb gelats per a persones molt pitjors. Sembla que el futur ja està aquí. Un futur delirant en què veurem més d’un humà saltant i lladrant pel carrer perquè la seva mascota li doni una mica de ‘gelato’ caní.