On Catalunya
LA RECEPTA DE LA MEVA VIDA
'Foie' 'poêlé' amb ceba de cirera i 'cracker' de blat de moro torrat
Oscar Cabezas fa una "revisió" del pintxo amb què Telefèric va guanyar el premi a la Millor Tapa de Barcelona en la Ruta de la Tapa del 2014

zentauroepp46354041 recepta181227123355
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
Per al 'foie' 'poêlé'
INGREDIENTS
‑ 4 medallons de ‘foie’ fresc (fetge d’ànec cru)
‑ 1 polset de sal Maldon
‑ 1 polset de pebre rosa molt
PREPARACIÓ
1. Assaoneu els medallons de ‘foie’. Cuineu-los a foc fort en una paella antiadherent.
2. Els medallons de ‘foie’ s’han de cuinar de forma intensa i lleugera. Ha de presentar un contrast entre la superfície, completament cuinada, i l’interior, que ha de ser cru.
Per a la ceba de cirera
INGREDIENTS
‑ 1 ceba morada
‑ 3 cullerades de melmelada de cirera
‑ 2 cullerada d’oli
PREPARACIÓ
1. Peleu i talleu la ceba molt fina.
2. Cuineu la ceba en l’oli d’oliva a foc lent.
3. Una vegada translúcida, afegiu-hi la melmelada de cirera i caramel·litzar.
Per al 'cracker' de blat de moro torrat
INGREDIENTS
‑ 4 hòsties per a ‘dumplings’ o per a crestes
‑ 1 bosseta de blat de moro torrat
‑ 3 cullerades de nata líquida
‑ 4 cullerades de sucre
‑ 1 polset de sal
PREPARACIÓ
1. Piqueu el blat de moro torrat.
2. Bateu la nata al costat de la sal i el sucre. Afegiu-hi alguns trossos de blat de moro torrat (i mengeu-vos la resta de la bossa).
3. Pinteu les hòsties amb la barreja i enforneu-ho 180 graus durant 3 minuts aproximadament.
Notícies relacionades
PRESENTACIÓ
1. Sobre les hòsties, col·loqueu la ceba caramel·litzada i, a sobre, el ‘foie’. Ho podeu adonar amb flors comestibles.
- Va visitar Salamanca, Valladolid, Lleó i Galícia L’estiu del Papa per Espanya a bord d’una furgoneta: així va recórrer Prevost Espanya amb una tenda de campanya
- Oriol Pujol inicia un nou projecte empresarial
- Protecció al consumidor El Govern espanyol endureix l’atac contra les conegudes com a trucades ‘spam’
- Apunt ‘Ajo y agua’
- Urbanisme L’avinguda de Roma renaixerà el 2027 com a bulevard per passejar