On Catalunya
GURMETITZATS
Deixa l'àvia en pau
Esgotat el recurs d'utilitzar-les com a sintagma (croqueta de l'àvia), aquesta vegada han exhumat la vaixella
Sense mesura, els restauradors han tornat recórrer a les àvies.
Esgotat el recurs d'utilitzar-les com a sintagma (croqueta de l'àvia), aquesta vegada han exhumat la vaixella. Al principi vaig pensar en els plats de l'Oest en els quals els pioners atacaven l'estofat de búfal, però el que ens venen és una memòria de peltre.
Cansen la pissarra i el seu negre regnat -com aguanta la punyetera- i avorreix el plat d'acer esmaltat (blanc amb cantell blau), que ja està-absolutament-a-tot-arreu. Però encara són pitjors els esguerros fallers reservats als restaurants fastuosos. El recipient demana més atenció que el menjar. Cuiner: si et veu la teva àvia, t'atacarà amb el corró.
Temes:
- «Vam mirar de treure els nostres diners però ja no va ser possible» Unes 30 famílies de Tarragona i Barcelona denuncien una «estafa» de dos milions d’euros a càrrec d’un grup inversor
- Religió L’escàndol de les religioses intervingudes amenaça el ‘boom’ dels retirs secrets
- Intervenció de l’Arquebisbat Creix el temor que les religioses HAM es declarin en rebel·lia
- ANUNCI TEMERARI Trump llança una gran ofensiva contra les polítiques climàtiques
- ALIMENTACIÓ Quasi un 40% dels joves de 18 a 25 anys ha seguit una dieta els últims mesos
- CONTEXT Perdedors i guanyadors
- La guerra comercial Pol Morillas, director del ‘think tank’ CIDOB: "Europa ha de teixir vincles amb molts tipus d’actors internacionals"
- Espanya perd competitivitat davant Mèxic, l’Índia i Turquia
- El Govern català prepara un nou pla d’estímul de l’exportació
- L’ofensiva aranzelària de Trump enfonsa el dòlar i espanta la inversió