On Catalunya
GURMETITZATS
Deixa l'àvia en pau
Esgotat el recurs d'utilitzar-les com a sintagma (croqueta de l'àvia), aquesta vegada han exhumat la vaixella
Sense mesura, els restauradors han tornat recórrer a les àvies.
Esgotat el recurs d'utilitzar-les com a sintagma (croqueta de l'àvia), aquesta vegada han exhumat la vaixella. Al principi vaig pensar en els plats de l'Oest en els quals els pioners atacaven l'estofat de búfal, però el que ens venen és una memòria de peltre.
Cansen la pissarra i el seu negre regnat -com aguanta la punyetera- i avorreix el plat d'acer esmaltat (blanc amb cantell blau), que ja està-absolutament-a-tot-arreu. Però encara són pitjors els esguerros fallers reservats als restaurants fastuosos. El recipient demana més atenció que el menjar. Cuiner: si et veu la teva àvia, t'atacarà amb el corró.
Temes:
- Eva Ferrer: «La regla és un signe de salut i s’ha de naturalitzar»
- Un adolescent s’entrega a la policia per l’agressió a un eurodiputat
- Álvaro Lario: "Hi haurà més conflictes pels recursos i l’aigua"
- El Marroc es ven com un país estable davant els riscos del Sahel
- Aragonès pugna per concentrar el vot progressista a Esquerra