On Catalunya
GURMETITZATS
Això no és un 'dim sum'
L'empanadilla oriental triomfa sobre la de tota la vida perquè preferim sentir-nos cosmopolites

fcasals37914561 empanadilla gurmetizados170404184117
Som uns papanates. L'empanadilla s'ha cremat i sobre les cendres ha crescut el 'dim sum' (no obstant, l'empanada criolla és ignífuga). ¿Algú imagina un moderníssim Empanadilla Bar amb xefs a la moda -¡pírcings i tatuatges!- preparant masses amb farciments fantasiosos? L'emprenedor que revisi la fregitel·la (que es pot enfornar per controlar els greixos) obrirà un camí que copiaran i franquiciaran. El personal fa una cua d'hores per un bol de 'ramen' i no reservaria ni un minut a l'escudella. ¿Quina és la diferència? La cuina oriental tira perquè ens pinta de cosmopolites. ¿Per què obren pizzeries i no coqueries? Els complexos ens mosseguen les orelles.
- «Vam mirar de treure els nostres diners però ja no va ser possible» Unes 30 famílies de Tarragona i Barcelona denuncien una «estafa» de dos milions d’euros a càrrec d’un grup inversor
- Religió L’escàndol de les religioses intervingudes amenaça el ‘boom’ dels retirs secrets
- Intervenció de l’Arquebisbat Creix el temor que les religioses HAM es declarin en rebel·lia
- ANUNCI TEMERARI Trump llança una gran ofensiva contra les polítiques climàtiques
- ALIMENTACIÓ Quasi un 40% dels joves de 18 a 25 anys ha seguit una dieta els últims mesos
- CONTEXT Perdedors i guanyadors
- La guerra comercial Pol Morillas, director del ‘think tank’ CIDOB: "Europa ha de teixir vincles amb molts tipus d’actors internacionals"
- Espanya perd competitivitat davant Mèxic, l’Índia i Turquia
- El Govern català prepara un nou pla d’estímul de l’exportació
- L’ofensiva aranzelària de Trump enfonsa el dòlar i espanta la inversió