On Catalunya

GUÀRDIA BAIXA

Fabián Martín apaga els forns de Barcelona

El pizzer només manté en funcionament l'establiment de Puigcerdà

1
Es llegeix en minuts
Pau Arenós
Pau Arenós

Coordinador del canal Cata Mayor

Especialista en gastronomia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Fabián Martín apaga els forns de Barcelona. El pizzer ha traspassat els tres establiments de Barcelona (el més important, el situat al número 71 de Via Laietana) per concentrar-se en el restaurant de Puigcerdà (rambla de Josep Maria Martí, 6).

Les raons que addueix Fabián són d'índole personal, un procés revisionista que va començar a l'agost: «Estic cansat. Han passat algunes coses que m'han fet pensar i replantejar-me la vida. Vull afrontar nous projectes». A l'horitzó, assessories i programa de tele.

Després de deixar la boxa –un accident el va apartar dels Jocs d'Atlanta; i un de recent el va deixar a l'estiu sense poder posar-se davant les masses–, va repartir pizza en moto fins que va obrir el seu propi negoci a Llívia, on es va fer cèlebre entre esquiadors i un acabalat públic de segona residència.

Notícies relacionades

Al final va traslladar l'establiment de Llívia a Puigcerdà, però abans va intentar sort i llevat a Barcelona amb l'apressat Taxi Key, que també va tancar per desacord amb els socis, fins que es va llançar en solitari amb Fabián BCN a Via Laietana, que va precedir els espais de Maremàgnum i Pedralbes.

No es va poder penjar una medalla olímpica de boxa, però sí que va alçar el trofeu de campió del món de pizzes a Nàpols i Nova York. Diu encara no sentir-se KO.