On Catalunya
GURMETITZATS
Mirar Miralda
Les planxes de 'skate' afilen l'exterior del Macba, que dins és una pau blanca. Pocs visitants perquè l'art fa mandra.
Antoni Miralda, de 74 anys, és un dels comptats artistes que han reflexionat sobre el menjar, encara que li rellisca el món gastro. Fins i tot va dirigir un establiment a Nova York amb la seva parella, la cuinera Montse Guillén, anomenat El Internacional (1984-1986), el «primer autèntic restaurant de tapes als Estats Units».
Notícies relacionadesEl que li interessa a l'artista -i el que explica 'Miralda MadeinUsa'- és el ritual, la iconografia, compartir i la nostra relació amb el menjar.
Mirar Miralda no des de les tripes sinó des d'altres òrgans menys sorollosos.
Temes:
- Fruites d’estiu ¿Què és més sa, la síndria o el meló? La ciència et dona la resposta
- Religió L’escàndol de les religioses intervingudes amenaça el ‘boom’ dels retirs secrets
- La banca espanyola supera el test d’estrès amb reserves sobre el Sabadell i Unicaja
- Escalada diplomàtica Trump envia dos submarins nuclears a prop de Rússia
- Mobilitat Les obres de l’L4 segueixen el ritme previst i ja arriben al 60% de la renovació
- Eleccions al país nipó L’extrema dreta puja al Japó
- Gaza Hamàs fa cavar la seva pròpia tomba a l’ostatge israelià Evyatar David
- Alemanya Els ‘gerros xinesos’ de la coalició
- Accident Xile inicia una operació d’emergència per rescatar cinc miners atrapats
- Any Sant El Papa reuneix prop d’un milió de joves a Roma pel Jubileu