On Catalunya
Oli d'oliva Finca Aubocassa
D.O. Oli de Mallorca. 17€
Oli doliva Finca Aubocassa_MEDIA_1
En el món dels olis s'ha dut a terme una de les revolucions gastronòmiques més importants. En pocs anys hem entès el que era un suc d'olives, un ingredient natural, llunyà al món dels greixos. Gran part d'aquest canvi es deu al fet que els conceptes vàlids en el món del vi s'han aplicat a oliverars i almàsseres.
A Aubocassa, una propietat de 24 hectàrees amb 7.380 oliveres de la varietat arbequina, utilitzen una nova tecnologia que consisteix a modificar el batut de la pasta d'oliva, refredant-la mitjançant un intercanviador de calor que evita oxidacions i pèrdues d'aromes. El resultat és un oli espectacular, en el qual hi ha des de notes olfactives a tomàquets, pomes, més una empremta de kiwi, fins a un gust d'ametlla tendra. És l'arbequina pura amb tota l'expressió botànica del camp de Manacor.
- ChatGPT La IA aposta per aquest barri de Barcelona per viure: "On tradició i modernitat es troben"
- Previsió meteorològica El Nadal arribarà amb pluges, nevades i molt fred a Catalunya: aquestes són les previsions per a les pròximes setmanes
- La duresa d’una malaltia El pitjor moment en la vida de Jordi Cruyff
- L’Hospitalet Illa i Quirós firmen el soterrament de la Granvia
- Apunt Camí de l’urinari
- Has treballat menys de 25 anys? Així és com pots aconseguir les cotitzacions gratuïtes de la Seguretat Social
- Envelliment i salut mental: acceptar-se, empoderar-se, créixer
- Tecnologia i psicologia Un de cada vuit adolescents recorre a la IA en moments de malestar emocional
- El Barça fregeix l’Olympiacos amb defensa i 13 triples
- Tsygankov ressuscita un Girona que aconsegueix sortir del descens
