On Catalunya

OLIVÉ OBRE LOCAL I FITXA CUINER

BCN, Milano... i Jordi Garrido

BCN, Milano... i Jordi Garrido_MEDIA_1

BCN, Milano... i Jordi Garrido_MEDIA_1 / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

Grup Olivé està en plena ebullició. Fa unes setmanes va inaugurar Barcelona-Milano, que ocupa el lloc de l'antic Vinya Roel (Villarroel, 190) i que ara serveix plats catalans i italians en mitges racions (té un celler de 400 referències mundials). També ha fitxat Jordi Garrido com a xef executiu perquè estigui al comandament de l'oferta gastronòmica d'aquest local i dels altres quatre de l'empresa: L'Olivé, Paco Meralgo, Barceloneta i Tuset. Format a Berasategui, Casa Marcelo i Neichel, el de Xàtiva dirigia el restaurant de l'Hotel & Spa Mas de Torrent (Girona), on proposava una cuina creativa lligada al producte i al territori. A la foto, Garrido, Oriol Olivé (director d'operacions de Grup Olivé) i Joan Clotet (director de cuina).

Temes:

Gastronomia