On Catalunya

AGENDA ON

Què es pot fer aquesta setmana a Barcelona: del Sónar al cicle de Sautet a la Filmoteca

Què es pot fer aquesta setmana a Barcelona: del Sónar al cicle de Sautet a la Filmoteca

Archivo

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Sónar de dia i de nit

Sónar de dia i de nitQueden les dues jornades principals del festival electrònic, les de divendres i dissabte, amb activitats tant de dia com de nit. En el suculent programa destaquen Aphex Twin, Bad Gyal, Fever Ray (foto), Bicep, Alizzz (amb sessió de DJ exclusiva), Peggy Gou o Little Simz, entre molts d’altres. 


Retrospectiva de Claude Satet 

Retrospectiva de Claude Satet La Filmoteca acaba d’estrenar un cicle dedicat a aquest director clàssic del cine francès, tot un expert en melancolia amorosa. Després d’intentar-ho amb el cine negre a l’americana, va fer un gir cap al seu estil més emblemàtic amb ‘Las cosas de la vida’ (foto; divendres, 20.00 h, i dimecres, 21.00 h). 


Últim cap de setmana de FIRE!!

Últim cap de setmana de FIRE!!Només queden uns dies per disfrutar de la Mostra de Cine LGTBI a l’Institut Français (i una selecció a Filmin). S’ha de tenir en compte ‘Ultraviolette et le gang des cracheuses de sang’ (divendres, 18.00 h), el documental amb què Robin Hunzinger ressuscita el primer amor de la seva àvia. 


Història de dues ciutats

Notícies relacionades

Història de dues ciutatsEn l’exposició ‘Ciutat de sorra’, comissariada per Marta Sesé, l’artista David Bestué contraposa la Barcelona idealitzada amb la d’un imaginari popular de revoltes i veus discordants. Hidrogenesse hi han participat amb un tema de 12 minuts. A Fabra i Coats fins al 22 d’octubre.


Adorable fita de Miyazaki 

Adorable fita de Miyazaki Dins del seu cicle Studio Ghibli per a petits cinèfils, CaixaForum projecta ‘La Ponyo al penya-segat’, joia d’Hayao Miyazaki de 2008. Una adaptació molt lliure de ‘La Sireneta’ amb, potser, menys capes que ‘El viatge de Chihiro’, però l’encant de la qual no té límits. Dissabte, dia 17, a les 17.00 h.