On Catalunya

Balls K-pop

La nova acadèmia de Barcelona per aprendre les coreografies virals de TikTok

Situada al Fort Pienc, l’acabada d’inaugurar In Dance Studio ofereix classes per aprendre fil per randa els balls dels grups de K-pop que arrasen a la plataforma

La nova acadèmia de Barcelona per aprendre les coreografies virals de TikTok

Instagram

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

¿Et sona NewJeans? Si la resposta és que no, potser t’estàs quedant una mica rovellat, com diria Anne Igartiburu. Aquest grup de K-pop, amb menys d’un any de vida, ja pot presumir d’haver-se colat a les llistes d’èxits mundials, tenir 20 milions d’oients mensuals només a Spotify i comptar amb 6 milions de seguidors a TikTok i més de 2 milions de vídeos en què s’han utilitzat les seves cançons i coreografies. Coreografies que, precisament, ensenyen a In Dance Studio (Roger de Flor, 90). 

Amb només uns mesos de vida, In Dance Studio és la nova inauguració cultural del barri del Fort Pienc. L’acadèmia, estretament vinculada a la comunitat asiàtica del barri (la majoria de les seves comunicacions són bilingües, en espanyol i xinès), té com a missió acostar tota mena de balls urbans asiàtics a la capital catalana, des de K-pop fins a hip-hop i funk.

Notícies relacionades

A més de les seves classes regulars, compta amb ‘workshops’ i ‘masterclasses’ impartits, entre d’altres, per ‘dance groups’ que imiten al mil·límetre cada un dels complexos passos de ball de les bandes de K-pop que arrasen a TikTok.

A més, l’acadèmia anima els seus alumnes a sortir a ballar i gravar-se al carrer i seguir els típics ‘challenges’ de dansa que arrasen a l’‘app’. Per descomptat, sempre recomanen acabar el pla amb un bubble tea, molt presents al barri.