On Catalunya

No gasteu

Fleques que regalen pa i altres plans gratuits a Barcelona

Pa gratuït tot el cap de setmana a Levaduramadre i les xerrades d’ImaginCafé, entre les activitats gratuïtes més destacades de la setmana

Fleques que regalen pa i altres plans gratuits a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Pa gratuït tot el cap de setmana

Levaduramadre, els influencers del pa, van fer el salt a Barcelona després de triomfar a Madrid i a València. Per celebrar que acaben d'obrir la seva cinquena botiga a Barcelona, al número 175 del carrer de Provença, cada una de les seves cinc botigues a la ciutat regalarà 100 barres de pa rústic als primers clients. Aquest dissabte i diumenge.


Entrevista amb gust d’‘OT’ i ‘Autodefensa’

ImaginCafé (Pelai, 11) comença la setmana vinent amb entrevistes que val la pena anotar a l’agenda. Dilluns, dia 13, Rosa López (Rosa d'Espanya, la primera guanyadora d'‘Operación Triunfo’), s’hi passarà per presentar el seu nou senzill. I dijous, xerrada amb Belén Barenys i Berta Prieto, les creadores de l’‘Autodefensa’ de Filmin.


Els bombers vistos a través d’un altre bomber

Notícies relacionades

L’exposició Cara B, col·lecció de retrats del fotògraf i bomber Francesc Plana, que explica les vides i històries dels bombers de Barcelona a més de visibilitzar els reptes i perills de la professió, canvia d’ubicació. La seva nova seu és a l’edifici del Col·legi de Periodistes de Catalunya (rambla de Catalunya, 10).


Barcelona explicada des de l’òptica de les seves dones

Ja ho diu l’eslògan: «cada dia és 8-M». Per això, les celebracions del Dia de les Dones continuen ben vives a la ciutat. Destaca l'exposició ‘Barcelona fotògrafes’, una crònica visual de la història recent de la ciutat, però amb l'òptica sobre l'impacte de les dones. A Fabra i Coats (Sant Adrià, 20), fins al 30 d’abril.