On Catalunya

Cap de setmana autoconscient

Arriba a Barcelona el Festival que et farà tocar el Nirvana

És The Festival of Consciousness, que se celebrarà al Centre de Convencions Internacional de Barcelona durant divendres i dissabte

Arriba a Barcelona el Festival que et farà tocar el Nirvana
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

De divendres a dissabte, obriràs tant els xacres que podràs jubilar el dalai-lama. Arriba al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB, plaça de Willy Brandt, 11-14) The Festival of Consciousness, un macroesdeveniment dedicat a la presa de consciència en totes les seves facetes, accepcions i tècniques: hi haurà ioga, hi haurà art, hi haurà meditació, hi haurà creativitat, hi haurà respiracions, hi haurà intel·ligència emocional, hi haurà ciència, hi haurà ball i un llarguíssim etcètera dedicat a trobar-se a si mateix, entendre’s i superar les barreres autoimposades.

Notícies relacionades

El festival, sense ànim de lucre, i que neix de la mà de 100 entitats per promoure la consciència en la ciutadania, comptarà amb els grans noms del món de l’autoajuda, el creixement personal, la filosofia i la psicologia, com Borja Vilaseca, Olivia Mandle o Harley K. Dubois.

Algunes de les activitats més destacades són la benvinguda al The Festival of Consciousness, que anirà a càrrec de l’especialista humanitària certificada i guaridora espiritual Aunty Ivy, que conduirà un Cant Tribal Universal, o la presentació del llibre ‘Humanitas’, de Sergi Torres i Xavier Ginesta, les dues dissabte. També hi destaquen els tallers sensorials, les sessions de poesia o el ‘mindfulness’, entre moltíssimes altres que et faran tocar el Nirvana.