On Catalunya

EL SEMÀFOR DEL MUNDO TODAY

«Vaig anar a un simulador de vol i em van perdre la maleta»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Vaig anar a un simulador de vol i em van perdre la maleta»

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts

Simulador de vol Ramón

Estic molt descontent amb el simulador de vol Ramón. Primer em van cobrar el triple perquè em van fer estar allà dues hores abans, mentre esperava em van cobrar 25 euros per un entrepà de pernil. Després no em van deixar pujar al simulador perquè el meu passaport estava caducat i per si no fos prou em van perdre la maleta que vaig portar. L’únic bo és que almenys et donen cacauets i un diari gratis.

El soroll que ve de l’escletxa de ventilació del meu lavabo

Durant els primers dies el que vols és destruir aquesta escletxa amb un martell i tot el bany a cops mentre crides de ràbia perquè escriure amb aquest soroll constantment a l’orella és impossible, però després, en els moments en què el soroll desapareix, el trobes a faltar, perquè al final aquest soroll forma part de tu i aprens a respectar-lo i fins i tot a estimar-lo com el gran enemic teu que és.

El Timbalet

Aquest restaurant que és al costat de casa meva, a més d’un menjar molt bo i un molt bon tracte al client, sempre té iniciatives molt interessants, com per exemple la de regalar un menú si li dones el verd del semàfor a la secció setmanal que El Mundo Today té a ‘On Barcelona’. Per coses com aquestes el verd del nostre semàfor d’avui és per a ells.

Rubén

L’altre dia el Rubén va fer el més gran dels ridículs quan es va acostar a un cec i el va ajudar a travessar el carrer, perquè el Rubén va de bo, d’ajudar el proïsme, però resulta que a l’acomiadar-se, es va veure que el cec tenia un tatuatge d’una esvàstica al braç. Tan bona persona no serà el Rubén quan ajuda els nazis, per molt cecs que estiguin. El Rubén col·labora amb el nazisme i ara en tenim proves clares.

Temes:

Humor