On Catalunya

teatre

Benvinguts a B(CN)roadway

Costa recordar un any amb una oferta tan variada i quantiosa de musicals a la cartellera. El gènere exerceix d'imant aquests dies per atraure famílies a les platees. Aquí teniu el nostre menú nadalenc

zentauroepp36146490 onbarcelona priscilla i will survive161221171840

zentauroepp36146490 onbarcelona priscilla i will survive161221171840 / Javier Naval

1
Es llegeix en minuts
José Carlos Sorribes
José Carlos Sorribes

Periodista

ver +

— 1 —

PRISCILLA, LA REINA DEL DESIERTO

Un arsenal de ‘hits’, que van de Tina Turner a Madonna o Gloria Gaynor, impulsen el musical del Tívoli basat en una famosa pel·lícula. ¿Qui no va disfrutar amb aquestes ‘drags’ travessant el desert australià a bord del seu acolorit autobús?


— 2 —

MOLT SOROLL PER NO RES

DAVID RUANO

Omplir la Sala Gran és un repte majúscul. Després del ‘sold out’ del curs passat, ha tornat al TNC una versió, amb Cole Porter de fons, del clàssic de Shakespeare sota la batuta d’Àngel Llàcer i Manu Guix.


— 3 —

SCARAMOUCHE

DANNY CAMINAL

Musical de capa i espasa en tota regla al Victòria. Dagoll Dagom es va esforçar al màxim per construir les aventures de l’emmascarat justicier en una França a punt de la seva revolució. I amb un gran quartet protagonista al capdavant. A més, vestuari, escenografia i música són un luxe.


— 4 —

EL PETIT PRÍNCEP

DAVID RUANO

El binomi Àngel Llàcer-Manu Guix no només deixa la seva empremta al TNC. Per tercera temporada, la novel·la més famosa de Saint-Exupéry aterra al Barts amb les seves projeccions i grans cançons. Tot un fenomen. 


— 5 —

GERONIMO STILTON: GRAN RETORN A FANTASIA

MÒNICA TUDELA

Nou viatge al Condal a un món màgic amb un personatge amb una legió de fans per tot el món. Una variada banda sonora i una lluminosa posada en escena de Lluís Danés acompanyen el famós ratolí i periodista.


— 6 —

MOUSTACHE

ALBERT BERTRAN

Notícies relacionades

Enèrgics i brillants números de ball fan triomfar a l’Apolo la proposta de Coco Comin  amb el claqué com a senya d’identitat. La història d’un ‘clown’ i d’un teatre apta per a tots els públics. 


— 7 —

GENTE BIEN

DAVID RUANO

La Cubana té un segell que li ha donat prestigi i èxits des de 1980. Amb la seva adaptació al Coliseum d’un sainet de Rusiñol firmen el seu primer musical, sí, però amanit amb el ‘cubaneig’ de sempre. 

Temes:

Musicals