Polèmica i llenguallarga

Carla Vigo, la incòmoda neboda de la reina Letizia vol ser ‘influencer’

  • No hi ha dia que la jove aspirant a actriu emparentada amb la reina no acapari els titulars de Mediaset, on ha debutat com a col·laboradora del programa de Nagore Robles, ‘Sobreviviré’

Carla Vigo, la incòmoda neboda de la reina Letizia vol ser ‘influencer’

INSTAGRAM

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Carla Vigo és neboda de la reina Letizia tot i que s’assemblin com un xampinyó a una ostra. Ni en la seva atapeïda melena arrissada ni en les galtres s'assembla a Sa Majestat la filla de la seva germana petita, Érika, morta en tràgiques circumstàncies el 2007. En aquells durs moments va tenir el seu bateig en la premsa aquella nena de sis anys de pares separats, de qui es faria càrrec després el seu progenitor, l’escultor Antonio Vigo, amb el qual fins fa poc ha viscut en un pis d’Aranjuez.

La jove, que a l’octubre en complirà 21, tampoc sembla tenir les mateixes inquietuds que la seva cosina Elionor, que acaba d’ingressar a l’UWC Atlantic College de Gal·les per cursar el batxillerat. «Estudio per ser actriu, estic al món ‘influencer’ i també canto», va sorprendre a l’abril en una exclusiva de ‘Semana’ en la qual, vestida amb un model vermell a l’estil de l’icònic ‘Caprile’ que va lluir la seva tia en el casament de Frederic de Dinamarca, es presentava al món sencer i feia saltar les sirenes de palau.

I és que no és el mateix anar-se’n d’‘au pair’ uns mesos a Alemanya –país on la seva mare va fer l’Erasmus – que treure la poteta al sempre complicat món del ‘show business’ (ais, ja sospira per treballar amb els Javis). Tot i que la nebodíssima ja ha fet les seves incursions com a model en un anunci de la seva pròpia fragància: ‘Carla Intense’.

Al film, d’estètica vintage, viu una història d’amor amb una altra noia. I és que la noia és una gran defensora dels drets LGTBI, i ella mateixa es declara bisexual.

La jove no està seguint el camí de la discreció marcat per Zarzuela, i menys en aquests últims mesos, en els quals la seva popularitat s’ha desbordat. Del seu dia i de les morrejades amb el seu últim nòvio, Álvaro, saben diàriament els 28.000 fans del seu Instagram; la conviden a ‘photocalls amb personatges de la faràndula, com Amor Romeira, concursant de GH 9 amb qui ha rodat el videoclip de Karma, i als platós ha fet un màster exprés des que al juliol es va asseure a ‘Espejo Público’ i va dir a la Griso que «si fos una enxufada ja seria a Hollywood».

Notícies relacionades

Aparicions estel·lars, baralles amb exconcursants de ‘La Isla de las Tentaciones’ i titulars del tipus «Vaig perdre la virginitat aviat» o «Deixeu de dir-me discapacitada» han caigut amb candeletes a ‘Sálvame’ o ‘Socialité’, i així s’ha guanyat debutar com a col·laboradora a Mitele Plus (la tele per internet de Mediaset), en el programa ‘Sobreviviré’, de Nagore Robles

Diuen que a la tia a qui no s’assembla el tema li fa mal de cap, i que Casa Reial ja l’ha cridat a l’ordre i discreció. Però cal veure si Carla compleix.