A L’AIRE LLIURE

Disfrutar de l’exterior per connectar amb un mateix: LIVE MORE NOW

La marca especialitzada en accessoris esportius BUFF® llança una campanya per promoure la connexió amb la natura

Disfrutar de l’exterior per connectar amb un mateix: LIVE MORE NOW
2
Es llegeix en minuts

Viatjar, sortir, córrer, escalar i arribar fins al cim d’aquesta muntanya. Sense ni tan sols parar a pensar, a reflexionar, a disfrutar. L’adrenalina i el desenfrenament que dominaven la vida prepandèmia ens va cobrir els ulls amb un vel que obstaculitzava aquesta connexió amb l’exterior. No obstant, el confinament declarat per frenar la propagació del coronavirus ens ha fet aturar-nos i prendre un respir per tornar a connectar amb el nostre entorn. És per això que des de la marca especialitzada en complements esportius i accessoris de coll i cap BUFF® proposen un total de 10 activitats per portar a terme a l’exterior.

En aquesta línia, el moviment LIVE MORE NOW, creat per BUFF ®, pretén inspirar persones d’arreu del món a disfrutar del moment present i de les oportunitats que ens ofereix el nostre entorn. Per a això, ha recopilat en un vídeo inspirador diferents moments i experiències a l’aire lliure on la gent connecta amb la natura. I és que es tracta d’un sentiment universal de voler assolir aquesta sensació de llibertat que aporta el fet de ser conscient de l’ara i de viure cada moment en la seva màxima plenitud

‘10 outdoor moments’

Després de diversos mesos de confinament domiciliari, hem après a apreciar tot allò que queda fora de les quatre parets de casa nostra. La prioritat ha deixat de ser un viatge al Carib i ha passat a ser un passeig a mig matí. I és que, tal com mostra BUFF® a la seva nova campanya, aquests moments únics es produeixen tant a la muntanya com en entorns urbans. Així ho evidencia la marca a través una peça audiovisual.

D’aquesta manera, BUFF® mostra moments com ara disfrutar d’un despertar amb el cant dels ocells, acampar sota una capa d’estrelles, sentir l’abraçada del vent, experimentar connexions reals amb la naturalesa, descobrir nous llocs inesperats, desconnectar de la rutina amb passejos espontanis i fins a ‘10 outdoor moments’ que defineixen amb exactitud el concepte ‘carpe diem’. Per aconseguir inspirar altres persones i motivar-les que connectin amb diferents espais exteriors, BUFF® compta amb el recolzament d’atletes i ambaixadors com ara Jolanda Neff, Laurent de Martin, Andreu Simón, Ricard Clement, Tina Weiratger, Laurens Ten Dam, Núria Castan i Mónica Comas.

El valor dels espais verds

Notícies relacionades

Un altre dels efectes que ha causat la situació provocada per la crisi sanitària és que els ciutadans valorin cada vegada més els espais verds dins de les urbs. Una cosa que s’accentua amb l’arribada del bon temps. En aquest sentit, LIVE MORE NOW crida a la positivitat al·legant que la pandèmia també ens ha brindat l’oportunitat d’apreciar més la llibertat i les activitats a l’aire lliure, així com disfrutar del que ens brinda la naturalesa en llocs més pròxims sense haver d’anar gaire lluny per viure moments increïbles. Per saber més sobre #LiveMoreNow i descobrir localitzacions on disfrutar dels Outdoor Moments, visita www.buff.com/livemorenow

Col·lecció LIVE MORE NOW

En aquesta línia i per afavorir les activitats a l’exterior, BUFF® llança una col·lecció ‘premium’ d’edició limitada LIVE MORE NOW que inclourà un Coolnet UV® Multifunctional Neckwear, una Trucker Cap, una 5 Panel Cap, un Sun Bucket Hat, samarretes per a home i dona, una ampolla Closca, un quadern Moleskine® i un bolígraf.