Defensa

Mor un militar en unes maniobres amb foc real a Polònia

Carros de la Brigada Guzmán el Bueno, camino de Polonia para partcipar en las maniobras Steadfast Defender 24

Carros de la Brigada Guzmán el Bueno, camino de Polonia para partcipar en las maniobras Steadfast Defender 24 / ET

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un caporal de la Comandància General de Ceuta, identificat amb les inicials B.G.P. A. i de 43 anys, va morir ahir en el transcurs d’un exercici a Polònia, segons va informar l’Exèrcit de Terra en un comunicat, que va detallar que es va produir un accident durant l’execució d’un tema tàctic amb foc real al camp de maniobres Bemowo Piskie. El fet es va produir durant l’exercici Saber Strike, integrat a la maniobra Steadfast Defender 24, en què participen diverses unitats d’aquest cos juntament amb altres països aliats. En aquestes maniobres hi participen uns 600 militars espanyols del batalló d’Infanteria San Quintín, de la Brigada Galícia VII, amb base a Siero (Astúries); i del Grup de Regulars de Ceuta número 54.

Notícies relacionades

El caporal era pare de dues filles i natural de l’Equador. Va ingressar com a soldat a l’Exèrcit de Terra el 2004, i el seu actual destí era el Grup de Regulars 54, a Ceuta. Tenia la Creu de Bronze a la Constància en el Servei i la Medalla Commemorativa de l’Operació Balmis.

El president del Govern, Pedro Sánchez, i el president del PP, Alberto Núñez Feijóo, junt amb l’Exèrcit de Terra, van traslladar el condol als seus familiars i companys d’unitat..