Comissió de les autonomies. Cita dilluns

Aragonès defensarà l’amnistia al Senat

Aragonès defensarà l’amnistia al Senat

DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
Quim Bertomeu
Quim Bertomeu

Periodista

Especialista en política catalana

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El president Pere Aragonès va anunciar ahir que dilluns de la setmana que ve anirà al Senat a defensar l’amnistia encara que sigui en una comissió de la Cambra Alta que fa olor d’intent d’emboscada del PP. "L’amnistia s’ha de defensar a tot arreu, també en terreny hostil. No em fa por", va dir en una entrevista a la cadena SER. De fet, va afegir que "trolejar el PP sempre ve" de gust.

Notícies relacionades

La Comissió General de les Comunitats Autònomes és un espai a què són citats tots els presidents autonòmics, la majoria del PP. Tot i que el mateix president Aragonès considera que és una comissió que l’únic que busca és fer un "aquelarre" contra els partidaris de l’amnistia, en especial contra el Govern de Pedro Sánchez, ell hi serà present. "Si el PP vol que sigui un monòleg, no serà així. Hauran d’escoltar que l’amnistia és necessària", va concloure.

Malgrat que el president no pugui admetre-ho amb tanta franquesa, aquesta comissió al Senat és una oportunitat magnífica per a ell per projectar-se als mitjans de comunicació en plena batalla electoral amb Salvador Illa (PSC) i Carles Puigdemont (Junts).