Gest als Comuns

El Govern ofereix parlar del Hard Rock sense frenar el seu pla urbanístic

L’Executiu mou fitxa tot i que el grup d’Albiach avisa que no els valdran solucions a mitges per recolzar els pressupostos

El Govern ofereix parlar del Hard Rock sense frenar el seu pla urbanístic

Q. BERTOMEU S. G.

1
Es llegeix en minuts
Quim Bertomeu
Quim Bertomeu

Periodista

Especialista en política catalana

Ubicada/t a Barcelona

ver +
Sara González
Sara González

Periodista

Especialista en Política

ver +

Queden menys de dos dies per a la primera votació decisiva al Parlament sobre els pressupostos de la Generalitat i el Govern i els Comuns continuen sense arribar a un pacte pel desacord que tenen sobre el complex del Hard Rock. L’Executiu va moure fitxa ahir i, per primera vegada, va assegurar que hi ha marge per parlar sobre el futur d’aquest projecte turístic sempre que no sigui frenant la tramitació del seu Pla Director Urbanístic (PDU). "Podem trobar les maneres [d’abordar el tema], però no són el PDU", va dir el viceconseller, Sergi Sabrià, en una entrevista a TV-3. Els Comuns, no obstant, ja han avisat que no els valdran solucions a mitges per recolzar els pressupostos i insisteixen que qualsevol acord ha de passar perquè es freni el complex d’oci i en cap cas s’aprovi el pla urbanístic.

¿Què pot oferir el Govern per estovar els Comuns? És la pregunta del milió. Ahir les dues parts es van tornar a reunir sense avenços significatius sobre el tema. La Generalitat continua afirmant que no pot frenar el pla urbanístic sense buscar-se un problema judicial amb els promotors, però va suavitzar la seva posició respecte a la setmana passada, quan va dir que no hi havia res de què parlar. Així, el Govern ha passat de dir que "sobre el Hard Rock no hi ha marge i [els Comuns] ho saben", com va esgrimir la setmana passada la portaveu,Patrícia Plaja, a mostrar-se una mica més conciliador, tal com va fer ahir la vicepresidenta, Laura Vilagrà: "Farem el que puguem fer", va afirmar.

Temes:

Govern