Intervinguts els correus a una desena de càrrecs

Intervinguts els correus a una desena de càrrecs
1
Es llegeix en minuts
T. C. / C. G. á. V.

El jutge Ismael Moreno ha intervingut els correus electrònics d’una desena de càrrecs públics dels ministeris de Transports i Interior que van participar en els contractes de mascaretes per un valor de 53 milions d’euros als integrants de la trama de les mascaretes.

Notícies relacionades

L’instructor requereix a Ports de l’Estat que faciliti als agents de l’UCO una còpia del contingut de totes les bústies i carpetes entre l’1 de gener i l’1 de juliol del 2020 dels correus electrònics corporatius de l’expresident de l’organisme, Francisco Toledo; el secretari general, Álvaro Sánchez; la cap d’àrea de Contractació i Gerència de Riscos, Aránzazu de Miguel; i la cap del Departament Jurídic, Belén Caballero.

A Adif, també li reclama els e-mails de l’expresidenta Isabel Pardo de Vera; del director de Recursos Humans, Martín José Navarro; del subdirector de Prevenció de Riscos Laborals, Jesús Ángel Díaz; i del director general de Gestió de Personal, Michaux Miranda. També requereix el contingut dels correus del correu corporatiu de Koldo García Izaguirre, el presumpte aconseguidor de la trama corrupta.

Temes:

Adif