Rueda rep el suport dels líders autonòmics del PP

Rueda rep el suport  dels líders autonòmics del PP

Iago López

1
Es llegeix en minuts
ANA CARRO

Foto conjunta dels presidents autonòmics del PP ahir a la Corunya, reunits per participar en l’acte Construir Espanya des de les comunitats autònomes i recolzar el president del PPdeG, Alfonso Rueda, de cara a les eleccions gallegues que se celebren el 18 de febrer.

En un recinte que va reunir més de mil persones, segons fonts del partit, els líders autonòmics van assegurar que recolzarien Rueda "una i mil vegades més" i van apuntar que Galícia és "exemple" en molts àmbits, com la sanitat, els serveis socials o l’educació. En la trobada van intervenir Juan Manuel Moreno Bonilla (president de la Junta d’Andalusia), Fernando López Miras (president de la Regió de Múrcia), Carlos Mazón (president de la Generalitat valenciana), Jorge Azcón (president del Govern d’Aragó), María Guardiola (presidenta de la Junta d’Extremadura), Marga Prohens (presidenta del Govern de les Balears), Isabel Díaz Ayuso (presidenta de la Comunitat de Madrid), Alfonso Fernández Mañueco (president de la Junta de Castella i Lleó), Javier de Andrés (president del PP del País Basc), Álvaro Queipo (president del PP d’Astúries) i Paco Núñez (president del PP de Castella-la Manxa).

Notícies relacionades

En la primera taula rodona, moderada per la consellera de Política Social, Fabiola García, Queipo, De Andrés i Núñez van assegurar que Rueda és "una persona capaç, seriosa i rigorosa", a més d’"un gran polític i una gran persona". I van posar el focus també en la importància de polítiques a Galícia com les que fan referència al "repte demogràfic".

El conseller de Sanitat, Julio García Comesaña, s’ha encarregat de dirigir la segona taula rodona, amb els presidents que van resultar elegits en les últimes eleccions. "Galícia és un exemple per a tothom", va indicar . També va carregar contra "el sanchisme", un Govern, va dir, "que vol trencar la igualtat de tots els espanyols".