Madrid

Un regidor del PSOE, expulsat del ple de l’ajuntament per tocar la cara a l’alcalde Almeida

Ha passat just al final de la proposició sobre l’assignació del nom de Jenni Hermoso al Centre Esportiu Municipal Antiguo Canódromo

1
Es llegeix en minuts
Elena Marín

El regidor del PSOE a l’Ajuntament de Madrid, Daniel Viondi, ha sigut expulsat aquesta tarda del ple municipal per acostar-se a l’escó de l’alcalde i tocar-li la cara en un gest que en el PP entenen que ha sigut despectiu. Viondi es trobava a la tribuna defensant la proposició del seu partit per posar a un centre esportiu madrileny el nom de Jenni Hermoso i al finalitzar s’ha desplaçat al lloc que ocupa José Luis Martínez Almeida per entregar-li un document relacionat amb les declaracions de la futbolista. Llavors és quan ha fet aquest gest.

Notícies relacionades

L’alcalde s’ha aixecat molest i ha demanat la paraula. Viondi ha tornat al seu escó just a l’altre costat i des d’allà ha continuat parlant en veu alta sense micròfon, fet que ha provocat que el president del ple l’hagi cridat a l’ordre fins en tres ocasions. A la tercera, ha sigut expulsat i Viondi ha agafat les seves coses i ha marxat fora.

Això ha passat just al final de la proposició sobre l’assignació del nom de Jenni Hermoso al Centre Esportiu Municipal Antiguo Canódromo, situat al districte de Carabanchel, que el grup popular ja va avançar fa uns dies que no recolzaria. Al finalitzar i començar el punt següent, el delegat de l’Àrea de Mobilitat, Borja Carabante, ha demanat al PSOE que Viondi sigui expulsat del partit socialista i del ple municipal.