RONDA DE CONTACTES

Feijóo trucarà a Sánchez en «les pròximes hores» per demanar-li una reunió

El líder del PP pretén començar ja la ronda de contactes i començarà pel president en funcions, amb qui vol tenir una trobada «del màxim nivell». Manté la seva idea d’asseure’s amb Junts i només exclou EH Bildu

1
Es llegeix en minuts

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, trucarà «en les pròximes hores» a Pedro Sánchez per sol·licitar-li una reunió en el marc dels contactes que pretén començar aquesta mateixa setmana amb motiu del seu debat d’investidura, previst per als dies 26 i 27 de setembre. La idea és mantenir «una reunió del més alt nivell» entre els dos dirigents, segons va explicar el portaveu del partit conservador, Borja Sémper, després del primer comitè de direcció del nou curs polític.

Els populars mantenen la idea d’incloure en aquestes converses tots els grups polítics amb l’excepció d’EH Bildu. És a dir, el PP continua decidit a veure’s amb Junts, el partit de Carles Puigdemont, malgrat el malestar que ha generat dins de la formació a Catalunya, com ha expressat públicament el seu president, Alejandro Fernández. Sémper va insistir que el PP «no és una secta» i que, en cap cas, «parlar és cedir», deixant clar que «una cosa és asseure’s a parlar i una altra de molt diferent negociar segons quines coses i cedir».