Puigdemont desmenteix que es trobi a la Catalunya Nord i afirma que continua a Waterloo

Yves Herman

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En plenes negociacions per definir el candidat que obtingui més suports de cara la investidura com a nou president del Govern d’Espanya en què té un poder decisiu el vot dels set parlamentaris de Junts sorgits després de les últimes Eleccions Generals, Carles Puigdemont ha volgut sortir al pas d’una de les últimes informacions que han sorgit sobre l’activitat en aquests últims dies de qui va ser president de la Generalitat de Catalunya.

A traves d’una publicació de Twitter, Puigdemont ha desmentit que estigui en aquests moments a la Catalunya Nord, concretament a Cotlliure, i ha aprofitat per carregar contra alguns mitjans de comunicació.

Notícies relacionades

«Segons certa premsa espanyola generalment ben intoxicada, he instal·lat una espècie de quarter general. Però no, ara mateix estic a Waterloo, on plou tot el dia i la temperatura és de 14 graus», ha indicat.

I ha afegit que «sempre és bo distingir el gra de la palla. Aquests dies, entre les serps d’estiu i la increïble imaginació de part de la premsa espanyola (i de la catalana també), això resulta imprescindible», amb referència a les especulacions sobre el posicionament i els moviments de Junts de cara a la futura investidura.