Rei emèrit

Joan Carles I arriba al port de Sanxenxo acompanyat de la infanta Elena

Joan Carles I arriba al port de Sanxenxo acompanyat de la infanta Elena

José Oliva / Europa Press

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Joan Carles I ha sortit a navegar, aquest dissabte, a bord del ‘Bribón’, que participa en les regates que se celebren durant el cap de setmana al municipi de Pontevedra de Sanxenxo. Així, el rei emèrit ha arribat al port esportiu acompanyat de la infanta Elena, cap a les 12.20 hores, sense aturar-se al Reial Club Nàutic de Sanxenxo (RCNS) i sense fer declaracions als mitjans.

D’aquesta manera, minuts després de les 13.00 hores el ‘Bribón’ s’ha desfermat i així ha començat el segon dia de navegació de rei emèrit per la ria de Pontevedra. Per la seva banda, la infanta Elena ha sortit a bord de la llanxa auxiliar ‘Cristina’.

Aquest és el primer dia de la regata XXIV Trofeo Hotel Carlos I Silgar per a embarcacions de classe 6m que, a més, és la cinquena puntuable per al V Circuito Liga Española d’aquest tipus de barcos.

Notícies relacionades

Al llarg del matí a casa de Pedro Campos, on s’allotja l’exmonarca, l’han visitat diverses persones, com ara l’alcalde de Sanxenxo, Telmo Martín.

Després, minuts després de les 12.00 hores l’exmonarca ha abandonat l’immoble al cotxe de Pedro Campos. D’aquesta manera, una vegada al Nàutic ha entrat directament a l’espigó on, des de primera hora del matí, s’han amuntegat els diferents mitjans de comunicació i curiosos que l’han rebut entre aplaudiments.

Temes:

Joan Carles I