Feijóo, eufòric després del debat amb Sánchez: «Perdran per molt»

Mentides i mitges veritats del cara a cara Sánchez-Feijóo

Feijóo, eufòric després del debat amb Sánchez: «Perdran per molt»

ACN

1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +

Alberto Núñez Feijóo està eufòric. Després d’uns dies liderant totes les enquestes, inclosa la del Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS), també se sent clar guanyador del debat cara a cara que va mantenir dilluns a la nit amb Pedro Sánchez. El líder del PP ha viatjat aquest dimarts a primera hora a Ciudad Real i allà ha mostrat la seva alegria per la còmoda posició que ostenta en aquests moments en la campanya de les eleccions generals del 23 de juliol. Feijóo ha dit que Sánchez va convocar els comicis a la meitat de les vacances per veure si els socialistes «no perdien per tant». «Però no, perdran per molt i guanyarem les eleccions del 23J», ha dit entre aplaudiments.

El dirigent conservador s’ha burlat de l’actuació del president del Govern central en el debat. «¿Per a què té 800 assessors que depenen de vostè? ¿Per a què es va tancar amb el seu equip, mig Govern, i tots els seus assessors de la Moncloa? ¿Per a què va invertir quatre dies, quatre dies sense agenda com a president del Govern d’Espanya, per preparar un debat i interrompre la campanya electoral? La resposta és aquí: per a res», ha etzibat.

Fotografies a tot arreu

Notícies relacionades

A l’estació de l’AVE d’Atocha, a l’agafar el tren cap a Ciudad Real per al míting del matí, Feijóo continua atenent, com altres dies, les persones que se li acosten per fer-se una foto. Aquest dimarts aquestes aproximacions han anat acompanyades d’una anàlisi ràpida sobre el cara a cara. «Va estar molt bé», li diu una noia jove. «Avui ha dormit molt bé. Se li nota», li deixa anar una treballadora de la companyia de trens. «A veure si compleix tot el que diu. D’aquí uns mesos torni per aquí i parlem», remata donant per fet que serà el pròxim president del Govern central.

Ja en el tren, tot i que el vagó està mig buit, l’expectació continua i un senyor fins i tot li demana si es pot aixecar del seient per retratar-se amb ell. Feijóo ho fa amb amabilitat. I ho continua fent al baixar del vagó, ja a Ciudad Real, on una senyora gran el reconeix i li lloa l’actitud. «Va estar molt bé, quina fermesa, quina calma», li diu.