Eleccions 23J

L’alcaldessa ultra de Ripoll acata la Junta Electoral i retira l’estelada de l’ajuntament

L’alcaldessa ultra Orriols prioritzarà tancar la mesquita de Ripoll

L’alcaldessa ultra de Ripoll acata la Junta Electoral i retira l’estelada de l’ajuntament

David Borr

1
Es llegeix en minuts

La nova alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols, ha acatat el requeriment de la Junta Electoral de Zona i ha retirat l’estelada del balcó de l’Ajuntament.

La líder del partit ultradretà Aliança Catalana, que es va convertir el 28 de maig passat en la formació més votada de la localitat, ha justificat la seva decisió de complir el requerit i retirar així els símbols independentistes de les institucions públiques malgrat la seva enarborada desobediència retòrica.

Notícies relacionades

«No vull que Espanya m’inhabiliti, he vingut a inhabilitar Espanya», ha tuitejat. «Se’m poden discutir certes accions o estratègies, però l’objectiu el tinc molt clar. I cap titular o polèmica m’apartaran del camí. Amb estelada o sense, salvarem Catalunya».

Com en altres ocasions en període electoral, la Junta Electoral de Zona ha ordenat retirar els símbols independentistes dels espais públics, ja que entén que atempten contra la neutralitat política que, en aquest cas, hauria de mostrar el consistori. Això ha fet que l’alcaldessa de Ripoll retiri la bandera.