Silenci sobre el debat econòmic

Feijóo accepta només un cara a cara amb Sánchez

Feijóo accepta només un cara a cara amb Sánchez

THOMAS COEX / AFP / JOSÉ LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +

Alberto Núñez Feijóo vol només un debat cara a cara amb Pedro Sánchez. El secretari general del PSOE i president del Govern li n’havia arribat a plantejar fins a sis, però el líder del PP accepta participar només en un i recorda que Sánchez li va negar aquesta oportunitat a Pablo Casado en les eleccions del 2019.

En una carta enviada pel vicesecretari d’Institucional, Esteban González Pons, al secretari d’Organització del PSOE, Santos Cerdán, el PP aprofita per remarcar les desavinences internes que ha viscut el Govern de coalició entre els socialistes i Unides Podem durant tota la legislatura. En aquest sentit, Pons escriu que Feijóo accepta «un cara a cara amb Pedro Sánchez si la candidata [Yolanda] Díaz delega en ell la representació de l’ala del Govern que dirigeix, la corresponent als ministres que va nomenar el llavors vicepresident, Pablo Iglesias».

Notícies relacionades

Els conservadors també accepten un altre debat de Feijóo amb tots els partits, en què dona per fet que participarà Vox i Sumar, i també els que han recolzat Sánchez aquesta legislatura: ERC, Bildu i el PNB, concreta Pons en la carta. «Excloure-les ara [a aquestes formacions] seria enganyar els ciutadans sobre el que voten en realitat. «Set són les parts que ha de tenir aquest altre debat si ha de ser plural, representatiu i orientador del que pugui passar en el pròxim Parlament», escriu.

El PP no diu res sobre el debat econòmic que ha sol·licitat la vicepresidenta Nadia Calviño.