Precampanya electoral

Pedro Sánchez anuncia descomptes del 50% perquè els joves viatgin amb tren aquest estiu

El Consell de Ministres aprovarà un paquet d’ajudes que suposarà una rebaixa del 90% als trens i autobusos que depenen de l’Estat

Pedro Sánchez anuncia descomptes del 50% perquè els joves viatgin amb tren aquest estiu
1
Es llegeix en minuts

El president del Govern d’Espanya i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha visitat Múrcia aquest dissabte per participar en un acte de suport al candidat socialista a la presidència de la comunitat, Pepe Vélez.

En concret, l’acte va començar a les 11.30 hores al pavelló Príncipe de Asturias i Sánchez estava acompanyat, a més de Vélez, per la presidenta de la Federació de Municipis de la Regió de Múrcia (FMRM), la candidata a l’alcaldia de Bullas, Lola Muñoz, i l’alcalde de Múrcia i cap de llista, José Antonio Serrano.

Entre els primers anuncis que ha comentat el president destaca el finançament del 50% d’un interraïl perquè «milers de joves de 18 a 30 anys puguin viatjar aquest estiu per Europa» des del 15 de juny fins al 15 de setembre.

Ha indicat que, «per facilitar que els joves viatgin per Espanya», també s’aplicarà un «un descompte del 90% als trens i autobusos que depenen de l’Estat i un 50% als trens d’alta velocitat».

Sánchez exposa que així «ajudem el sector turístic i el sector cultural a potenciar milers de destinacions nacionals i col·laborem amb el desenvolupament de l’Espanya rural».

Notícies relacionades

«Espanya és el segon país més visitat del món», recorda el president, que torna a insistir que «està ple de tresors desconeguts per a molts espanyols».

(Hi haurà ampliació)