Conflicte polític

Puigdemont replica a Bolaños: «He tingut sort, a d’altres els van enterrar en calç viva»

  • Borràs torna a intervenir al Parlament per Sant Jordi, malgrat la seva condemna

  • David Madí: «Després de l’1-O em van implicar en un procés de negociació amb la Casa del Rei i Puigdemont»

Puigdemont replica a Bolaños: «He tingut sort, a d’altres els van enterrar en calç viva»
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha respost les paraules del ministre de Presidència, Félix Bolaños, que ha dit que és «cada dia més allunyat de Catalunya». «Encara he tingut sort: a d’altres els del seu partit els van segrestar, van torturar i van matar. I els van enterrar en calç viva», ha respost Puigdemont amb referència als GAL.

Aquest matí, en declaracions a La 2 i Ràdio 4, Bolaños ha emplaçat Puigdemont a tornar a Espanya i retre comptes davant la justícia, tot i que ha dit no saber «què té al cap» l’expresident.

Notícies relacionades

Des de Twitter, Puigdemont ha contestat al ministre, a qui ha suggerit «documentar-se una mica» per trobar «arguments» per criticar-lo «de manera més consistent que no la denigració i el menyspreu que acostumen a practicar».

En la mateixa entrevista, Bolaños ha elogiat la «valentia» d’Aragonès d’apostar per dialogar «amb diferents» i no haver «parat el rellotge el 2017» com sí que considera que ha fet l’expresident Carles Puigdemont. En tot cas, i com defensa cada vegada que en té ocasió, la seva lectura de la situació és que Catalunya ja ha «girat full» del conflicte i ara està centrada en altres problemàtiques d’urgència.