Eleccions municipals

Cayetana Álvarez de Toledo tancarà la llista del PP al Prat de Llobregat

  • El PP fitxa el candidat de Cs a Castelldefels i l’inclou en la seva llista per a les eleccions municipals

  • El PP català consolida la seva opa a Cs i rescata fugats a Vox per a les eleccions municipals

Cayetana Álvarez de Toledo tancarà la llista del PP al Prat de Llobregat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La diputada del PP al Congrés Cayetana Álvarez de Toledo tancarà la llista del PP per a les eleccions municipals al Prat de Llobregat (Barcelona), que lidera el candidat popular Miguel Ángel Ochoa. Així ho ha avançat ‘The Objective’ i ho ha confirmat la mateixa diputada en un tuit, en què ha descrit Ochoa com «un polític seriós, un espanyol valent i un company generós». «És un honor tancar la llista que ell lidera», ha dit Álvarez de Toledo, diputada popular per la circumscripció de Barcelona.

Notícies relacionades

Álvarez de Toledo es va presentar com a cap de llista del PP català en les últimes eleccions al Congrés i, de fet, és un dels dos únics representants que els conservadors van aconseguir a la comunitat. Però les relacions amb la direcció del partit han sigut tenses durant tota la legislatura, fins i tot, el PP Català ha arribat a demanar-li que deixés l’escó si se sentia incòmoda amb el partit.

La diputada va publicar el 2021 un llibre de memòries on criticava durament el partit i el seu líder del moment, Pablo Casado. A més, Álvarez de Toledo s’ha desmarcat en algunes votacions del seu grup, com per exemple el setembre passat, quan va recolzar una iniciativa de Vox per aplicar l’article 155 de la Constitució per garantir l’ensenyament en castellà a Catalunya.