Crisi de Govern

Feijóo critica que Sánchez no hagi cessat Irene Montero ni Marlaska

El líder del PP assegura que al president li falta «autoritat» per cessar els ministres més «desgastats»

Feijóo critica que Sánchez no hagi cessat Irene Montero ni Marlaska
1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha criticat aquest dilluns que el cap de l’Executiu, Pedro Sánchez, no hagi aprofitat la remodelació del seu gabinet per rellevar els ministres més «desgastats», entre els quals ha citat la titular d’Igualtat, Irene Montero, i el d’Interior, Fernando Grande-Marlaska.

En declaracions als periodistes a la sortida d’un esmorzar informatiu del líder del PP a Castella-la Manxa, Paco Núñez, el líder dels populars ha opinat que Sánchez només ha pogut substituir la ministra de Sanitat (Carolina Darias) i la d’Indústria, Comerç i Turisme (Reyes Maroto) perquè «no té marge» i li falta «autoritat» per fer-ho.

«El més rellevant són els que es queden», ha ironitzat Feijóo, que ha agraït els «serveis prestats» tant a Darias, que serà candidata del PSOE a l’alcaldia de Las Palmas, com a Maroto, que serà la número u de la llista socialista a Madrid.

Segons el seu parer, el nomenament de José Manuel Miñones com a nou ministre de Sanitat respon «probablement» a una decisió interna del PSOE per promocionar la seva figura com a pròxim candidat socialista per a la Xunta.

Notícies relacionades

Quant al nou titular d’Indústria, Comerç i Turisme, Héctor Gómez, el president del PP considera que es tracta d’un «premi de consolació» després que fos rellevat com a portaveu del grup parlamentari socialista.

Segons el parer de Feijóo, que Sánchez no hagi fet una remodelació de més calat demostra que vol arribar al final de legislatura «com pugui» malgrat que té un gabinet «molt desgastat».