Societat Civil denuncia pintades insultants amb motiu de la seva assemblea anual

  • L’entitat assegura que a Catalunya no hi ha llibertat d’expressió

Societat Civil denuncia pintades insultants amb motiu de la seva assemblea anual
1
Es llegeix en minuts
EFE

L’associació Societat Civil Catalana (SCC) ha denunciat aquest dissabte en un comunicat l’aparició de pintades insultants a Barcelona coincidint amb la celebració de la seva assemblea anual de socis. SCC indica que la seva assemblea «s’ha vist alterada per l’aparició d’unes pintades amenaçadores» aquest dissabte a les parets i a terra del Centre Cívic Tomasa Cuevas, al barri barceloní de les Corts, on s’ha celebrat el conclave.

Notícies relacionades

https://twitter.com/Societatcc/status/1637053410242355203?s=20A les pintades es poden llegir frases com «Fora feixistes dels nostres barris», «FCK SCC» i «Tomasa Cuevas era dels nostres». «Els radicals –afirma Societat Civil– tornen a posar en la diana SCC, deixant de manifest que, tal com venim denunciant, a Catalunya ni s’ha normalitzat la situació ni existeix llibertat d’expressió per a tots els catalans».

La presidenta de SCC, Elda Mata Miró-Sans, indica en el comunicat que «les coaccions i les amenaces l’única cosa que demostren és la necessitat que existeixi una veu ferma dels ciutadans a favor dels drets i llibertats de tothom per igual» i puntualitza: «No cedirem al xantatge de la por».

Temes:

Incivisme