Tema de diumenge

EL PERIÓDICO sotmet a debat els cinc grans desafiaments de Barcelona

El diari analitzarà diumenge els principals reptes de la ciutat i activarà dilluns un espai de diàleg perquè els lectors plantegin solucions

EL PERIÓDICO sotmet a debat els cinc grans desafiaments de Barcelona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Barcelona s’encamina cap a unes eleccions que examinaran la gestió del govern municipal en els últims quatre anys. Més enllà de la pugna partidista, EL PERIÓDICO vol impulsar un debat obert a la participació de tots els barcelonins sobre els principals desafiaments a què s’enfrontarà la ciutat en el pròxim mandat, que no són altres que els cinc grans preocupacions que assenyalen els mateixos ciutadans als baròmetres municipals: seguretat, neteja, mobilitat, turisme i vivenda.

Amb aquest objectiu, aquest diari dedicarà el Tema del Diumenge del 19 de febrer a analitzar, de la mà dels redactors especialistes de cada matèria, per què aquests cinc àmbits s’han convertit en les grans assignatures pendents de Barcelona, i farà balanç de la seva evolució en el mandat que ara acaba. Les cinc temàtiques, molt habituals en les grans apostes informatives d’EL PERIÓDICO, tindran un protagonisme especial en la cobertura que aquest rotatiu prepara per a la campanya electoral dels comicis del 28 de maig.

Barcelona Entre Tots

El Tema del Diumenge servirà també com a carta de presentació de Barcelona Entre Tots, l’espai de diàleg i participació ciutadana que el diari posarà en marxa a partir de dilluns. Es tracta d’una plataforma en la qual els barcelonins podran aportar idees i plantejar solucions per a cadascun dels cinc desafiaments.

Notícies relacionades

Els usuaris també podran comentar i votar les propostes d’altres participants. El fòrum de debat sobre cada repte estarà obert a la participació ciutadana durant dues setmanes. Tots els usuaris que hi participin entraran en el sorteig d’una subscripció P+ digital anual a EL PERIÓDICO.

Com a complement a aquesta posada de llarg de Barcelona Entre Tots, el Tema del Diumenge també abordarà què es juga cadascun dels principals alcaldables en unes eleccions que es presenten molt disputades, segons les enquestes. I analitzarà com s’observa en aquesta ocasió des dels quarters generals del PSOE i el PP la batalla per Barcelona.