Sumar

Ribó fa una crida a integrar Compromís a la plataforma de Yolanda Díaz

L’alcalde de València capitaneja el corrent de la coalició que secunda unir-se a Sumar i veu «imprescindible» que cristal·litzi

Ribó fa una crida a integrar Compromís a la plataforma de Yolanda Díaz

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

L’alcalde de València i coportaveu de Compromís, Joan Ribó, sembla que ha agafat el timó per dirigir la coalició a una integració en la plataforma de Yolanda Díaz, Sumar, malgrat les reticències mostrades des d’alguna ala de la formació valencianista. Ribó ha considerat «imprescindible» que l’«esquerra transformadora» arribi a un acord «tan aviat com sigui possible» i ha assegurat que la seva formació treballarà «en positiu» perquè el projecte Sumar de la vicepresidenta Yolanda Díaz «arribi a bon port».

Així s’ha expressat Ribó en una entrevista a ‘La Hora’ de La 1 recollida per Europa Press en què ha desitjat a Díaz «els millors i més ràpids resultats» i ha mostrat la seva disposició a participar-hi: «Podrà comptar amb mi de manera entusiasta».

Camí de repetir com a alcalde

Notícies relacionades

D’altra banda, Ribó ha insistit que traslladarà la seva decisió sobre tornar a presentar-se a l’alcaldia al setembre, a l’assemblea de Compromís. «He reflexionat, però he quedat que ho comentaré als meus companys de Compromís primer».

Malgrat continuar sense concretar el seu futur, Ribó ha deixat algunes pistes. El regidor ha relatat que aquest estiu va fer el Camí de Santiago com a prova per recuperar-se després d’una hèrnia discal que va tenir al gener i que superar-lo amb èxit li ha demostrat que es troba en «bones condicions físiques». «Era una prova important», ha assenyalat.

Temes:

Yolanda Díaz