Després de la patacada del 19-J

Arrimadas sotmetrà el seu lideratge a la ratificació de les bases del partit

  • Ciutadans, de fregar el cel a caure a l’abisme

Arrimadas sotmetrà el seu lideratge a la ratificació de les bases del partit

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha aclarit que el procés de renovació profunda que afrontarà el partit implicarà també sotmetre el seu lideratge a la ratificació de les bases de la formació. La líder de Cs ha assegurat que el Partit Popular li ha ofert «tot» i que això «seria el més senzill personalment».

Arrimadas ha explicat que aquest procés per regenerar l’espai que ocupa la formació taronja s’està forjant des de fa mesos, però s’ha accelerat després dels resultats de Ciutadans en les eleccions a la presidència de la Junta d’Andalusia, tal com ha traslladat en una entrevista a Antena 3, recollida per Europa Press.

Ha posat èmfasi que vol fer una «refundació de tot», no només de la marca, sinó també del programa i del seu lideratge. «El meu lideratge s’ha de sotmetre altre cop en menys de tres anys a la ratificació de les bases», ha recalcat, mentre ha matisat que no vol ser un «problema» per al partit marxant ara, però tampoc quedant-se.

Notícies relacionades

Quant a les dates per emprendre aquest procés, Arrimadas ha assenyalat que compten amb un cronograma sobre el qual han d’accelerar els terminis i que li agradaria que es pogués culminar abans de les eleccions municipals, per a les quals queden onze mesos. Així, d’aquesta forma, els candidats es podrien presentar als comicis amb un instrument «renovat». «Jo vull deixar el partit renovat a la militància», ha emfatitzat.

La dirigent taronja ha assegurat que ha rebut ofertes del Partit Popular, que li han ofert «tot». Ha assenyalat que el popular Juanma Moreno li va trucar i els va oferir «de tot». «Si volgués viure tranquil·la no estaria aquí, a mi em diu el cap que Espanya necessita un partit liberal», ha recalcat, alhora que ha reconegut haver sentit la temptació de «poder passar a millor vida».