‘Monkeypox’

Pugen els casos de la verola del mico a Madrid: 75 de confirmats i 46 sospitosos

  • El Ministeri de Sanitat ha notificat 98 casos positius de verola del mico, que es distribueixen en set comunitats autònomes

Pugen els casos de la verola del mico a Madrid: 75 de confirmats i 46 sospitosos

EFE/Kiko Huesca

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Comunitat de Madrid suma 75 casos confirmats de verola del mico i 46 casos sospitosos, pendents del resultat de les proves de laboratori, segons l’actualització de la Conselleria de Sanitat corresponent a les 13.00 hores d’aquest diumenge.

Fins a les 16.00 hores de dissabte, la Comunitat de Madrid registrava 72 casos confirmats, 38 casos sospitosos en estudi i 44 de descartats.

Notícies relacionades

El Ministeri de Sanitat ha notificat 98 casos positius de verola del mico, que es distribueixen en set comunitats autònomes, al fer deu dies des que el 18 de maig passat es confirmessin els primers contagis d’aquesta infecció d’origen no humà a Espanya.

Segons les últimes dades de les conselleries del ram, Madrid, Catalunya, les Canàries, el País Basc, Andalusia, Aragó i Galícia han confirmat contagis, mentre que al País Valencià i Castella-la Manxa s’han descartat els que estaven en estudi