CGPJ

Lesmes reitera que és «imprescindible» la renovació del Poder Judicial i s’ha de fer «ja»

«Vivim una anomalia constitucional, un òrgan constitucional com el Consell no pot estar tres anys i mig en situació de pròrroga», ha proclamat

Lesmes reitera que és «imprescindible» la renovació del Poder Judicial i s’ha de fer «ja»
1
Es llegeix en minuts

El president del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) i president del Tribunal Suprem, Carlos Lesmes, ha tornat a insistir en la necessitat de renovar l’òrgan de govern dels jutges, i ha reiterat la seva esperança que hi hagi aviat un acord per a aquesta renovació, atès que l’oposició compta amb nou líder, en al·lusió a Alberto Núñez Feijóo.

Notícies relacionades

Així ho ha manifestat, a preguntes dels periodistes, després de participar en l’acte d’inauguració de la nova Ciutat de la Justícia de Vigo, que ha estat presidit pel rei Felip VI.Lesmes ha recalcat que la renovació del CGPJ «és imprescindible» i s’ha de fer «ja». «Vivim una anomalia constitucional, un òrgan constitucional com el Consell no pot estar tres anys i mig en situació de pròrroga», ha proclamat.

El president d’aquest òrgan ha insistit que la renovació s’ha d’emprendre «al més aviat possible». «Per descomptat, la renovació hauria de fer-se abans de l’estiu, sens dubte», ha acabat.